top of page

good to go

Jouw bedrijf is good to go, alleen nog ff een logo… en een flyer, een visitekaartje?

En alles liever gisteren dan morgen. Alleen dat ff heeft stiekem toch nog wat voeten in de aarde want je visuele uiting bepaalt de identiteit voor jouw bedrijf.


Als ondernemer weet ik als geen ander hoe het is om gewoon te willen beginnen.

Het Good to Go pakket helpt jou in een korte tijd aan een passend grafische ontwerpt voor jouw professionele visie.  Met een uitgebreide intake, korte efficiënte contact-momenten en heldere deadlines ben je in een mum van tijd visueel good to go.

Grafisch ontwerp voor uw bedrijf

start-up pakket  & grafisch abbonement

Anchor 1

horeca

Stel je hebt je locatie, je kok, je concept en deel van je team klaar om je eethuis of restaurant te openen. Your good to go, althans nog even een logo of menukaart drukken.  'Even' is toch niet even, er komt stiekem nog best wat drukwerk kijken want je wilt een bord buiten, je menukaarten, misschien visitekaartjes, cadeaukaarten, takeaway flyers, spaarkaarten, noem maar op.

Deze combodeal ontzorgt je van het ontwerp en de productie en dat alles in 3 weken.

Week 1 - Intake, logodesign , Sign ontwerp, concepten menukaart

Week 2 - Menukaart design, businesscards & giftcards

Week 3 - Productie.

Tell users more about you and how your brand is unique.

1250,-

MENU op MAAT

Heb je een wild idee voor je menukaart? Of juist niet maar je wilt iets speciaals, unieks, op stof, speciale druk hangend aan een vleeshaak. Je kan het zo gek niet bedenken, maar het kan vast! Of heb je juist geen idee, alleen dat het iets speciaals moet zijn in het verlengde van je concept voor je restaurant? Ik help je graag!

Deel je idee en we komen vast tot iets tofs ' tailormade' voor jou restaurant!

bottom of page